40-vuotisjuhla 8.12.2021

  • Vietimme 29 jäsenen voimin yhdistyksen 40-vuotisjuhlaa Vilja-salissa. Aloitimme kuohuviinillä ja lopetimme joululounaaseen.
  • Välillä kuulimme puheenjohtajamme tervehdyksen ja Jyrki Lepomäen ja Jorma Syväjärven esittämänä Pidä huolta, joka oli yhdistyksen perustamisvuonna 1981 suosituimpia lauluja ja siinä on meille hyvin sopivat sanat. Sisko Puustinen esitti mm. Eila Kivikk´ahon runoja sykähdyttävästi.
  • EKL:n tominnanjohtajan puheen luki sihteerimme. Timo totesi mm., että kuten itse kerrotte tämän vuoden toimintasuunnitelmassanne, on turvattomuuden ja yksinäisyyden tunteen vähentäminen toiminnassanne erityisen tärkeää. Erityisen hienoa oli lukea siitä, että mikäli ette jäsentapaamisia koronan takia pysty järjestämään, pidätte jäseniinne yhteyttä sähköpostin, kirjeiden ja tekstiviestien välityksellä. On äärettömän tärkeää, että ikäihmiset pysyvät vireinä, toimintakykyisinä ja sosiaalisesti aktiivisina. 
  • Helsingin piirin puheenjohtaja Veijo Lehto toi piirin tervehdyksen ja adressin. Hän ja puheenjohtajamme Seppo Hölttä jakoivat ansiomerkit. Kultaisen ansiomerkin sai yhdistyksemme sielu Raili Kosonen, joka on ollut 20 vuotta hallituksessa ja saman ajan vastannut kahvituksesta, joka on tärkeä osa sekä hyvinvointia että yhdistyksen varainhankintaa. Hopeiset ansiomerkit ojennettiin entiselle puheenjohtajallemme Antti Karilalle, pitkäaikaiselle sihteerille ja nyt taloudenhoitajana toimivalle Anneli Koivistolle, Hopeisen merkin saivat myös entinen pitkäaikainen varapuheenjohtjamme ja nykyinen hallituksen jäsen Anja Väikäs, hallituksessa toiminut ja edelleen toimiva Riitta Talja sekä entinen taloudenhoitajamme Anna-Liisa Bergström.
  • Musikantit esittivät sankareille laulun Me ollaan sankareit kaikki. Muutaman yhteisen joululaulun jälkeen siirryimme joulounaan pariin. Ruoka oli maukasta ja tarjoilu ystävällistä!
  • Tilaisuudessa julkistettiin myös yhdistyksen historiikki. Niille jäsenille, jotka eivät olleet paikalla, se jaetaan 13.12. jäsentapaamisessa tai lähetetään postissa.
Kauniisti katetut pöydät odottavat juhlijoita
Kuohuviinit tarjolla
Juontaja Seija ja lausuja Sisko ja viimeinen silaus
Seija spiikkaa Sepon sisään
Puheenjohtaja Seppo Höltän tervetulopuhe
Pisä huolta Jorma Syväjärvi ja Jyrki Lepomäki vauhdissa
Sisko Puustinen sykähdytti runoilla
Ansiomerkinsaajat yhteiskuvassa
Me ollaan sankareita kaikki
Ansiomerkkien jakamiseen osallistujat
Tuulikki Lepomäki-Lahtinen luki Timo Kokon terveiset
Juhlakansaa
Ruokaa odotellessa
Yhteislauluna Tip, tap,tip,tap
Ruoka oli maittavaa
Ruokaa sulatellessa puheensorina yltyi
Lauluja esittivät Jyrki Lepomäki ja Jorma Syväjärvi
Historiikki